Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ERZURUM İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
Ana Sayfa
KURUMSAL YAPI
İL MÜDÜRÜ
İL MÜDÜR YARDIMCILARI
ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
BİRİMLER
HUKUK
SİVİL SAVUNMA
DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ
ORGANİZASYON ŞEMASI
TARİHÇE
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİZYONUMUZ
KALİTE POLİTİKAMIZ
E-HİZMETLER
ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ
DÖNER SERMAYE SİSTEMİ
BAKANLIK E-POSTA
TARIMSAL HAVA TAHMİNİ
YEM VE GIDA KONTROL SİSTEMİ
KÜPE SORGULAMA
TARIM BİLGİ SİSTEMİ (TBS)
HAYVAN BİLGİ SİSTEMİ (HBS)
PROJELER
YAYINLAR
ERZURUM SÜT ÇALIŞTAYI
ERZURUM TARIM KONSEYİ YÖNERGESİ
YETİŞTİRİCİLİK BİLGİLERİ
ERZURUM'DA TARIM DERGİSİ
BRİFİNG RAPORU
BASIN
BASINDA İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ
İLETİŞİM
Skip Navigation Links
Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
>
Menu
YETİŞTİRİCİLİK BİLGİLERİ
BİTKİSEL ÜRETİM
Ceviz Yetiştiriciliği
Çilek Yetiştiriciliği
Fide Yetiştirme Ortamı ve Hazırlanması
Hayvan Pancarı Yetiştiriciliği
Kapari Yetiştiriciliği
Kiraz ve Vişne Yetiştiriciliği
Kültür Mantarı Yetiştiriciliği
Mısır
Patates Yetiştiriciliği
Silaj
GIDA ÜRETİMİ, İŞLENMESİ VE MUHAFAZASI
Bulgur ve Tarhana Yapımı
Ekmek Yapım Teknolojisi
Gıda Muhafaza Metotları
Gıdaların Bozulma Nedenleri
Kurutma Nedir
Marmelat Nasıl Yapılır
Meyve ve Sebzelerin Konserve Edilmesi
Peynir Yapımı
Reçel
Sofralık Siyah Zeytin Üretimi
Sofralık Yeşil Zeytin Üretimi
Soğukta Muhafaza
Sucuk Yapımı
Tereyağı Yapımı
Turşu ve Yaprak Salamura Yapımı
Yoğurt Yapımı
HAYVANSAL ÜRETİM
Anthrax
Brucellosis
Koyunculuk
Şap Hastalığı
SU ÜRÜNLERİ
Alabalık Teknolojisi ve Yetiştirme Teknikleri
Sazan Yetiştiriciliği
YAYINLAR
Anız
Arpa
Aşırı Sulama
Aşılı Meyve Fidanı
Biçerdöver
Bitki Hastalık
Buzağı Besleme
Çavdar
Gübreleme
Meralarda Otlatmaya Başlama Zamanı
Ne Alıyoruz Ne Yiyoruz
Pas Hastalıkları
Patates Kanseri
Silaj